En breu informarem de noves dates. Aquests estaran dedicats a allotjament (hotels, apartaments, rural). En dates posteriors es desenvoluparan els tallers per als altres subsectors.

Ja disposes de la informació dels Cursos en la secció de Formació ,trobaràs la informació més detallada sobre dates i lloc on s’impartiran.

El calendari d’implantació per als establiments turístics és: allotjament (hotels, apartaments, rural), abril/maig; agències de viatge, juny/juliol, i restauració i oferta complementària, setembre/octubre.
Travel Open Apps et permet utilitzar les mateixes eines que una gran empresa. El teu producte estarà situat en el mateix CRS, connectat als principals canals de distribució. De tu depèn que siga més o menys visible. Amb la formació que estem impartint milloraran les teues capacitats de comprensió de l’eina i la seua utilitat per a la teua empresa, augmentant els recursos de distribució del teu producte. Travel Open Apps és perfecta per a tot el producte de la Comunitat Valenciana, inclosa la xicoteta i mitja empresa.
No, en ser una eina modular Travel Open Apps et permet connectar els teus recursos als quals ofereix el projecte. N’hi ha prou que el teu proveïdor de PMS s’haja integrat en el projecte, la gran majoria ho estan fent, perquè tu només hages de donar-nos les especificacions i connectar-te. Fins i tot si tens el teu propi CRS pots connectar-ho al central de Travel Open Apps.
Sí, Travel Open Apps pretén ser un projecte accessible a tot el sector, el que està més format en noves tecnologies i el que ho està menys. Es programaran tallers per a millorar el coneixement de l’eina i les que s’oferisquen per part del projecte seran de molt fàcil ús.
Travel Open Apps et permet distribuir el teu producte de dues formes: o bé mitjançant la creació de pàgines web del teu propi producte, o bé mitjançant l’accés als principals canals de distribució del mercat. D’aquesta manera pots accedir als teus clients d’una manera directa o per intermediaris que faran arribar el teu producte d’una manera eficaç.
El gestor de la pàgina web és molt senzill i permet incorporar textos i imatges amb facilitat, així com el seu manteniment i modificació. En qualsevol cas, l’equip de Travel Open Apps t’ajudarà en la preparació del seu lloc web.
No. Travel Open Apps facilita un gestor de creació de pàgina web per a aquelles empreses que ho necessiten. Si ja compten amb una pàgina web pròpia, Travel Open Apps sí permet la integració del caixetí de reserves en la seua pròpia web, de tal forma que l’oferta turística incorporada en Travel Open Apps siga visible en el seu lloc web.
Travel Open Apps és una eina que facilita la distribució comercial de l’oferta turística, les regles d’actuació són les establides en la normativa turística aplicable a les empreses i establiments turístics.